Daisy over ENZO PELLINI op de haardwand

Daisy, hartelijk dank voor je reactie! Hieronder een samenvatting van je review!

Ik ben in contact gekomen met ENZO PELLINI doordat ik op zoek was naar iets origineels, iets met luxe uitstraling om in ons huis de schouw mee te bekleden. Ik heb de website opgezocht en zag wat de mogelijkheden waren qua kleuren, formaten, verschillende patronen en technische gegevens en tips voor het verwerken van de tegels. Via de store-locator vond ik het verkoopadres wat het dichtst in de buurt was.

Wat me direct opviel was de mooie en duidelijke verpakking. En dat de tegels zo buigbaar zijn. Geen één tegel was hetzelfde. Echt een mooi uniek materiaal om de schouw mee te bekleden. Groot voordeel vind ik ook dat ze goed op maat te maken zijn en al voorzien zijn van de kant en klare plaklaag op de achterkant.

Nog even een kleine kanttekening bij de website: Graag meer verkooppunten vermelden [red.: dat is intussen gebeurd en het aantal verkoopadressen blijft groeien!].

Wij hebben uiteindelijk gekozen voor antraciet maar de kleur is iets minder grijs dan we dachten. Bij ons was dat achteraf alleen maar beter. Het is goed om de tegels in het echt te zien en te voelen om te beoordelen.

Het was erg leuk om te zien wat voor effect de tegels hebben bij het aanbrengen op onze haardwand en hoe snel je er een andere sfeer ermee kan creëren.

We zijn zo enthousiast over het resultaat dat we de overgebleven tegels gaan gebruiken als start voor een nieuw project in ons huis.

Met vriendelijke groet,

Daisy

Deel dit artikel