Jos over zijn ervaring met ENZO PELLINI op de wand achter zijn bureau

Jos, hartelijk dank voor je reactie!

Mijn vrouw en ik waren al een tijdje op zoek om een van de muren in onze woonkamer te voorzien van een andere kleur.

Al de muren in de woonkamer zijn maagdelijk wit en we waren op zoek naar een afwijkende kleur muurverf. We zijn toen in contact gekomen met de producten van ENZO PELLINI. We hadden al eerder gehoord en gezien dat het mogelijk was om muren en wanden te bekleden met leer. We waren echter aangenaam verrast met de mogelijkheden en de gebruiksvriendelijkheid van de producten.

We hebben gekozen voor een bruine kleur leer. Het product is makkelijk aan te brengen omdat er een plaklaag is aangebracht. Zodoende geen gedoe met lijm en heel simpel in de verwerking. Je kunt zelfs kiezen uit verschillende patronen.

Normaliter zou ik dergelijk werk uitbesteden aan een vakman maar dat was in het geheel niet nodig. Een waterpas en een schaar en/of mes is meer als voldoende om tot een prachtig resultaat te komen. Binnen 2 uur had ik de volledige muurwand beplakt.

Ik ben zeer tevreden over het resultaat en krijg geregeld complimenten van gasten. Ik ben zeker van plan om de producten van ENZO PELLINI ook op andere plekken in mijn huis te verwerken. Niet alleen op muren of wanden maar wellicht ook op meubels en dergelijke.

Met vriendelijke groet Jos

Deel dit artikel